Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cementiri de Sant Feliu de Llobregat

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; PDOdb has a deprecated constructor in /usr/home/pfbcementiris.com/web/sant-feliu-de-llobregat/libs/utils/class.pdo.php on line 32 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DBids has a deprecated constructor in /usr/home/pfbcementiris.com/web/sant-feliu-de-llobregat/libs/utils/class.pdo.php on line 164 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; PDOdbp has a deprecated constructor in /usr/home/pfbcementiris.com/web/sant-feliu-de-llobregat/libs/utils/class.pdo.php on line 260

noticias

Segona fase de les obres de rehabilitació del Cementiri de Sant Feliu

28-10-2014

1.- 36 CRIPTES
Construcció funeraria que consta de tres nínxols superposats tancats cada un per una làpida i alhora tota la unitat tancada amb una llosa. Titularitat d’un sol titular per cripta. Concessió inicial de 25 anys, amb renovacions d’altres periodes per la mateixa temporalitat.

2.- JARDI DEL REPÓS
Espai ubicat en el panteó modernista rehabilitat d’acord amb la construcción inicial, per dipositar les cendres en una pirámide d’inhumació comunitàsia, on quedarà gravada en una placa el record de la persona estimada.

3.- JARDÍ
S’habilitat un espai de jardi entre la capella i la zona de les criptes. Una zona verda enmig del Cementiri, respectant els xipressos existents, amb un banc de marbre per descans i repós dels visitants en uns moments d’enyorança i record.

fuente: pfbcementiris.com

Tots Sants 2012

Tots Sants 2012

02-11-2012

El dia de TOTS SANTS 2012, va haver-hi gran assistència de visitants en el Cementiri de Sant Feliu de Llobregat, amb gran satisfacció de les reformes realitzades en aquest moment i la nova construcció de nínxols i columbaris per a noves concessions.
Es van celebrar el mateix dia cerimònies religioses dins del recinte, amb gran assistència.
El dia 2 de novembre, PFB. SEVEIS FUNERARIS - TANATORI SANT FELIU DE LLOBREGAT, la Parròquia Sant Joan Baptista i la Catedral de Sant Llorenç, per segon any consecutiu, van organitzar conjuntament la Missa Funeral en memòria de totes aquelles persones que ens van deixar en el transcurs de l'any.

fuente: PFB - Serveis Funeraris - Tanatori Sant Feliu de LLobregat

Finalitzada la primera fase de reformes en el Cementiri de Sant Feliu de Llobregat

Finalitzada la primera fase de reformes en el Cementiri de Sant Feliu de Llobregat, amb la construcció de 300 nínxols nous i 80 columbaris.

23-05-2012

Finalitzada la primera fase de reformes en el Cementiri de Sant Feliu de Llobregat, amb la construcció de 300 nínxols nous i 80 columbaris. També s’ha realitzat la rehabilitació de les construccions funeràries ja existents. Properament es realitzarà la segona fase de reformes amb la construcció entre d’altres, de criptes, jardí del repòs, etc.

fuente: PFB Cementiris

acceso para usuarios

Para acceder al estado de los trámites, se requiere el Certificat Digital.

entrar con el certificado digital

¿Qué es el Certificado Digital y dónde lo puedo obtener?

localización y horarios

Carrer Riera de la Salut, 39
08980 Sant Feliu de Llobregat

Mostrar un mapa más grande

Horario de atención

  • de Lunes a Viernes de 9:00h a 13:00h
  • Martes y Jueves también de 15:00h a 18:00h
  • Sábados, Domingos y festivos de 9:00h a 14:00h

documentación